Resultaten voor scan buik

scan buik

MRI-scan onderbuik Prescan.
Een arts kan zo sneller meer duidelijkheid krijgen over een eventuele afwijking of aandoening aan een van de organen bij de buik blaas, baarmoeder, eierstokken, prostaat. Je kunt bij Prescan terecht voor een MRI Scan Onderbuik zonder een verwijzing van de huisarts.
CT-scan van de buik Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
De Computer Tomografie CT-scan van de buik geeft onder andere een goede afbeelding van de urinewegen. Deze kan nog verder verbeteren door via een bloedvat in de arm contrastmiddel toe te dienen, wat zo in de nieren terecht komt. Zwellingen, stenen, vormafwijkingen, aangeboren afwijkingen en ander problemen zijn met de CT-scan goed zichtbaar. Het is niet zo dat alle ziekten of symptomen door deze scan kunnen worden verklaard.
MRI scan buik abdomen bovenbuik onderbuik bekken Privatescan.
MRI scan buik abdomen bovenbuik onderbuik bekken. Bij een MRI scan van het abdomen wordt ook het bekken gedeelte nauwkeurig beoordeeld. Door zijn nauwkeurige beoordeling is de MRI scan abdomen uitermate geschikt bij onderzoek van de nieren en bijnieren en bij onderzoek van de baarmoeder en eierstokken.
CT-scan onderzoek van de buik of de longen CWZ Nijmegen.
U krijgt daar een warm gevoel. Voor een aantal onderzoeken in het nodig om voorafgaand aan de CT scan contrastmiddel te drinken om de darmvulling zichtbaar te maken. Heeft u contrastvloeistof ingespoten gekregen? Dan verdwijnt deze uit uw lichaam via de urine. Drink na het onderzoek extra veel. Dan raakt u de contrastvloeistof sneller kwijt. Meer informatie over een CT-scan van de buik of van de buik én de longen. CT-scan onderzoek van de buik of de longen én buik.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
CT-scan Maag Lever Darm Stichting.
De bron geeft een bundel röntgenstraling af. De straling passeert de weefsels en wordt gemeten door de detector. Een CT-scan van de buik maakt een overzicht van de organen, weefsels en vaten in de buik. De CT-scan maakt een dwarsdoorsnede van het orgaan.
CT-scan buik.
Het is gebruikelijk om bij de CT-scan van de buik contrastdrank te drinken. De reden hiervan is dat de darmen, die met deze contrastdrank gevuld zijn, beter in beeld gebracht kunnen worden. Zijn er voorbereidingen nodig? U krijgt ter voorbereiding op het onderzoek een flesje contrastdrank Télébrix Gastro mee.
MRI scan bovenbuik Prescan.
Je kunt een MRI scan van de bovenbuik laten maken wanneer er sprake is van langdurige klachten zonder tekenen van verbetering. Een bovenbuik MRI scan kan gemaakt worden zonder verwijzing van een arts. Bij Prescan kun je voor een buik MRI scan vaak al binnen 1 dag terecht.
Ct scan buik.
Je arts heeft een ct scan voor je buik aangevraagd. Met een ct scan Computer Tomografie worden er, met behulp van röntgenstralen en een computer, dwarsdoorsnede foto's' van je buik gemaakt. Een ct-scan geeft een uitgebreider beeld dan een normale" röntgenfoto omdat het een driedimensionaal beeld is.

Contacteer ons

++ prijs ct scan ++
++ scan met vloeistof ++
++ ct scan vloeistof ++
++ ct scan maken ++
++ scan buik ++
++ ci scan ++
++ ct scan darmen voorbereiding ++
++ hoofd scan maken ++
++ hoofd scan ++