Op zoek naar analyze?

analyze

Amerikaans vs. Brits: analyze vs. analyse Schrijfhulp Engels The Language Lab.
Het Amerikaans is consequenter. De grote Amerikaanse lexicograaf Noah Webster besloot in het begin van de vorige eeuw tot een aantal drastische ingrepen. Zo werd colour tot color, theatre tot theater, defence tot defense, programme tot program en analyse tot analyze.
analyze Nederlands woordenboek Woorden.org.
Ook op encyclo.nl zijn geen resultaten gevonden voor analyze. In de Engelse encyclopedie komt het wel voor 11x. Ga naar encyclo.co.uk/define/analyze. Deze woorden staan wél in de database.: aanlegde aanlogde aanlokte amylase amylose analogie analyse. Zoektips: Gebruik geen verbuigingen, vervoegingen, meervoud of verkleinwoorden dus fiets in plaats van de fietsjes of gefietst.'
De Analyze Remedial Teaching De Analyze.
Bent u op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding voor uw kind dan bent u bij remedial teaching praktijk De Analyze op het juiste adres! De Analyze helpt uw kind graag met de voorbereidingen op de CITO-toets met o.a. het geven van bijles en huiswerk begeleiding.
Analyze That Wikipedia.
Robert De Niro. Analyze That is een Amerikaanse speelfilm uit 2002 onder regie van Harold Ramis. Het is een vervolg op de film Analyze This 1999. Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.
Start to analyze, zo haalt u inzichten uit uw databronnen Graydon BE.
Dit e-paper neemt uw koudwatervrees weg met.: interne databronnen om te ontginnen. 5 aandachtspunten als u start met data-analyse. waarom u best vandaag nog begint met data-analyse. Download uw versie van Start to analyze, zo haalt u inzichten uit uw databronnen.
Analyze in het Nederlands vertaald uit het Engels.
analyze a sentence 1. analyze a chemical compound 1. consider in detail and subject to an analysis in order to discover essential features or meaning 1. analyze a sonnet by Shakespeare 1. analyze the evidence in a criminal trial 1.
ANALYZE THAT Kinepolis België.
Robert De Niro en Billy Crystal bieden ons het vervolg op Analyze" This" aan. De baas van de onderwereld, Paul Vitti, heeft zijn gevangenisstraf er bijna opzitten. De FBI-agenten die hem bewaken, zijn volledig in de war: dag na dag zakt de meest symbolische figuur van de lokale maffia een beetje meer weg in diepe verbijstering, de man begint zelf stukjes van West Side Story te zingen.
analyze vertaling Engels-Nederlands.
to analyse, to analyze, to break down, to dissect, to take apart ww. I analyze you analyze we analyze. ik analyseer jij analyseert wij analyseren meer vervoegingen van analyseren. to analyse, to analyze, to canvas, to canvass, to examine, to study ww. I analyze you analyze we analyze.
analyze Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: analyze DE analyze ES analyze FR. Definities in het Engels: analyze 11x. Vertalingen analyze ENNL. Voorbeeldzinnen met analyze.
bol.com Analyze This Dvd, Robert De Niro Dvd's.'
ANALYZE THISANALYZE THAT /S 2BD BI. Haal de comedy Analyze This en het vervolg Analyze That nu samen in huis op blu-ray om optimaal te genieten van Robert De Niro en Billy Crystal als een overspannen maffiabaas en diens therapeut.

Contacteer ons

++ website analyse voorbeeld ++
++ website laten analyseren ++
++ pet scan ct scan ++
++ seo analyse online ++
++ SEO Analyse ++
++ analyse ++
++ analyze ++
++ scan ++