Resultaten voor ct scan thorax longen

ct scan thorax longen

CT-scan onderzoek van de buik of de longen CWZ Nijmegen.
CT-scan onderzoek van de buik of de longen. Wat is een CT-scan? Een CT-scan laat een dwarsdoorsnede van uw lichaam als een soort plakje zien. De radiologisch laborant maakt de CT-scan met een Computer Tomograaf afgekort CT. Dit apparaat maakt met röntgenstralen en een computer verschillende foto's' van uw organen, botten en weefsels. CT scan met contrastvloeistof.
CT scan thorax.
CT scan thorax. Afbeelding van de organen in de thoraxholte met een grotere detailwaarneembaarheid dan op de X-thorax, ook van het skelet. De CT-thorax vormt ook vaak een onderdeel van het stageringsonderzoek bij maligniteiten. benodigde klinische informatie. Klachten of symptomen duidend op aandoeningen van hart, longen, mediastinale structuren of thoracaal skelet, waarbij onvoldoende informatie is verkregen m.b.v.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
CT-scan longen en buik.
U bevindt zich hier: Home Onderzoeken Behandelingen CT-scan Overzicht CT-scan longen en buik. CT-scan longen en buik. De letters CT staan voor Computer Tomografie. Het is een methode om een doorsnede te tonen van het lichaam. De radioloog ziet op deze opnamen alle inwendige organen en weefsels.

Contacteer ons

++ ct scan abdomen met contrastvloeistof ++
++ nmr scan ++
++ ict scan ++
++ contrastvloeistof ct scan ++
++ ct scan knie ++
++ scan met contrastvloeistof ++
++ ct scan thorax longen ++
++ wat is een ct scan van de buik ++
++ scan hoofd ++